(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 18:01). Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο στην Καλλιθέα, όπου ένα 12χρονο κορίτσι παρασύσθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ερευνούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας της περιοχής. Ο 32χρονος οδηγός του οχήματος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ οι πρώτες μαρτυρίες από τον τόπο της τραγωδίας περιγράφουν πώς έγινε το συμβάν.

Το δυστύχημα συνέβη στις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας 08/05 στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης, και συγκεκριμένα, στο ύψος του Οίκου Τυφλών στην Καλλιθέα.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι η ανήλικη παρασύρθηκε όταν προσπάθησε να περάσει απέναντι προκειμένου να προλάβει το λεωφορείο. Μετά το χτύπημα, έπεσε αιμόφυρτη και έχασε τις αισθήσεις της.

">

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να αποφύγει τη 12χρονη «σφηνώθηκε» στην πόρτα του κτιρίου του Οίκου Τυφλών, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του.

Υπενθυμίζτεαι, ότι το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και από την πρώτη στιγμή η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή.

Παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί επί μία ώρα για να την κρατήσουν στη ζωή, η νεαρή υπέκυψε στα τραύματά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!