Τους ισχυρισμούς της μητέρας της 12χρονης ότι η αστυνομία της είχε πει να έχει επικοινωνία με τον 53χρονο παιδοβιαστή και μαστροπό νεοδημοκράτη Ηλία Μίχο και να του ζητά χρήματα, ακριβώς για να βρίσκονται σε επαφή έρχεται να διαψεύσει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με «διαρροές» του τμήματος Ανηλίκων, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η 37χρονη έκανε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστηρίζει ότι τής είπε να πράξει η Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ, ουδέποτε δόθηκε η εντολή η μητέρα να προχωρήσει σε χρηματικές συναλλαγές με τον Ηλία Μίχο, αλλά ούτε και να έχει μαζί του τηλεφωνικές ή άλλους είδους επαφές.

«Το ακριβώς αντίθετο είπαμε στη μητέρα να κάνει. Την συμβουλέψαμε να ξεκόψει άμεσα από τον Μίχο» αναφέραν αξιωματικοί που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και συμπλήρωσαν: «Οταν υπάρχει εγκληματική πράξη με δύο διαφορετικές πλευρές, προσπαθούμε να αποκόψουμε τη μία από την άλλη και αυτό ζητήσαμε από την οικογένεια, να ξεκόψει από το περιβάλλον του Ηλία Μίχου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">