Τις 1.000 σελίδες αριθμεί η δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων, έπειτα από ενδελεχή έρευνα για σχεδόν έναν μήνα, για την δράση του 53χρονου κομματάρχη της ΝΔ και φερόμενου βιαστή της 12χρονης στον Κολωνό, την οποία εξέδιδε και σε άλλους άνδρες.

">

Η ογκωδέστατη δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων περιέχει μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τις πληροφορίες, απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, καταθέσεις, φωτογραφίες και αριθμεί περί τις 1.000 σελίδες.

Η δικογραφία σχηματίστηκε έπειτα από ενδελεχή έρευνα για σχεδόν έναν μήνα, για την δράση του 53χρονου φερόμενου βιαστή της 12χρονης, που σύμφωνα με τις κατηγορίες την εξέδιδε και σε άλλους άνδρες.

Σε αυτές τις σελίδες, έχει αποτυπωθεί η μεθοδική δράση του 53χρονου που είναι και ο βασικός κατηγορούμενος, ενώ είναι καταγεγραμμένα ονόματα και τηλέφωνα ατόμων τα οποία φέρονται να επικοινωνούσαν με προφίλ που ναι μεν φαίνονταν να ανήκαν στην 12χρονη, στην πραγματικότητα όμως τα διαχειριζόταν ο 53χρονος.

Η έρευνα των αρχών έχει περάσει στο επόμενο στάδιο με στόχο την ταυτοποίηση των συγκεκριμένων προσώπων- υπενθυμίζεται ότι γύρω στα 213 άτομα φέρονται να είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο και να είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για το κοριτσάκι το οποίο μίλησε για τουλάχιστον 10 άνδρες που το είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά- , κάποιοι εκ των οποίων ενδεχομένως χρησιμοποιούσαν τους λεγόμενους «πακιστανικούς» αριθμούς , με στόχο να μην είναι δυνατός ο εντοπισμός τους.