Στον εντοπισμό του υπεύθυνου του οίκου ανοχής όπου ο παιδοβιαστής, μαστροπός, κομματάρχης της ΝΔ Ηλίας Μίχος εξέδιδε την ανήλικη, στρέφονται οι έρευνες των Αρχών, μετά την κατάθεση της 12χρονης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο Η.Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στο διώροφο οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού, ενώ υπεύθυνος για αυτόν φέρεται να ήταν ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Πιστεύετε ότι η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό πρόκειται περί:

  • Επαναλαμβανόμενου βιασμού από τους πελάτες του μαστροπού Η.Μίχου; (7%, 884 Votes)
  • Δράσεις εγκληματικής οργάνωσης εκπόρνευσης ανηλίκου; (17%, 2.220 Votes)
  • Και των δύο (73%, 9.352 Votes)
  • Κανένα από τα δύο (2%, 280 Votes)

Σύνολο ψήφων: 12.736

Loading ...

Πρόκειται για τον μυστηριώδη «κύριο Β» με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας, τον οποίον κάλεσαν οι ιερόδουλες την περασμένη Τετάρτη όταν η Αστυνομία έκανε έφοδο στους δύο οίκους ανοχής.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος του Η.Μίχου και να είχε γνώση για τη δράση του.

Ο ίδιος ελέγχει άλλους τέσσερις οίκους ανοχής στην περιοχή, ενώ οι υπεύθυνοι των studio τον ειδοποίησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χώρο.

Η κατάθεσή του θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς ο άνδρας αναμένεται να αναγνωρίσει πρόσωπα των βιαστών που έκλειναν τα ραντεβού με τον Η.Μίχο στον οίκο ανοχής του Κεραμεικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!