Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται καθημερινά «στο φως» για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, από τον παιδοβιαστή και μαστροπό κομματάρχη της ΝΔ, Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην υπόθεση, ενώ μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε την αποκάλυψη που έγινε ότι ο ίδιος πήγαινε το 12χρονο κορίτσι σε οίκο ανοχής για να συνευρεθεί με «πελάτες», είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό, ούτε και με τις εφαρμογές που έκλειναν τα ραντεβού στα αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την προφυλάκισή του, ισχυρίζεται για την 12χρονη πως «Ό,τι κάναμε, ήταν με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της, αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν έχω καμία σχέση με τους οίκους ανοχής. Υπήρχαν και άλλοι άνδρες πριν τη γνωρίσω».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Η.Μίχος αφήνει να διαρρέει πως «το παιδί είναι δασκαλεμένο», θέλοντας έτσι να αντικρούσει τα όσα κατέθεσε η 12χρονη στην ψυχολόγο.

Σε ό,τι αφορά στις πρώτες του ώρες στις φυλακές των Γρεβενών, ο Η.Μίχος φέρεται να λειτουργεί σα να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ κάνει δύο συγκεκριμένα τηλεφωνήματα την ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!