Συνελήφθη ένας 25χρονος από τη Λιβαδειά Βοιωτίας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, κυρίως κοκαϊνης και χασίς .

Στις αστυνομικές Αρχές έφτασαν πληροφορίες περίπου πριν από δέκα ημέρες για τη δράση του. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ένας άνδρας περίπου 25-30 ετών με οχήματα που νοίκιαζε προμηθευόταν από την Αθήνα μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης και στη συνέχεια τις διακινούσε σε χρήστες ναρκωτικών στην περιοχή της Λιβαδειάς Βοιωτίας.

Η επιχείρηση για την σύλληψη του 25χρονου από τη Λιβαδειά

Από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 25χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό παρακολούθηση, όπως και το διαμέρισμα του. Ωστόσο στα χέρια των Αρχών έφτασε νέα πληροφορία, σύμφωνα με την οποία, χθες Τετάρτη (20/12) ο 25χρονος βρισκόταν στην Αθήνα για να προμηθευτεί τα ναρκωτικά και θα επέστρεφε στη Λιβαδειά .

Έτσι στήθηκε μπλόκο των αστυνομικών και στις 18:00 περίπου το απόγευμα , εντοπίστηκε στον κόμβο του Αγίου Ιωάννη , μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο ανήκε σε εταιρεία .

Όσα κατασχέθηκαν από τις Αρχές

Ακολούθησε έρευνα, σωματική, στο όχημα αλλά και στο σπίτι του όπου μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν:

  • 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη 262 γραμμαρίων
  • Αυτοσχέδια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη 755 γραμμαρίων
  • Δύο ηλεκτρικές ζυγαριές ακρίβειας
  • Νάιλον συσκευασίες για τη συσκευασία των ναρκωτικών
  • 170 ευρώ και τραπεζικές κάρτες.

Η λεία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , από τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, τα χρήματα που θα αποκόμιζε ξεπερνούν τις 37.000 ευρώ .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα ασφαλείας Λιβαδειάς περι εξαρτησιογόνων ουσιών .