Ο πρώην συνεργάτης του Χρήστου Γιαλιά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του και δήλωσε ότι «Αν με χρειαστούν τα παιδιά του, θα είμαι εκεί. Ο Χρήστος ήταν σαν αδερφός για μένα».

Όπλα και χρήματα εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του δολοφονηθέντα επιχειρηματία στη Μάνδρα, Χρήστου Γιαλιά, κατά την έρευνα που έκαναν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του Χρήστου Γιαλιά το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκαν παράνομα όπλα.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές φαίνεται να έχουν βρει ένα πιστόλι και ένα περίστροφο, για τα οποία ο επιχειρηματίας δεν είχε άδεια. Όπως μετέδωσε ο Alpha, τα όπλα που βρέθηκαν, μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας, όπου θα γίνει βαλλιστική για να δουν οι αστυνομικοί αν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι ο Χρήστος Γιαλιάς φοβόταν για τη ζωή του, κάτι που φαίνεται από τα όπλα που εντοπίστηκαν σπίτι του. Αξίζει να σημειωθεί πως τα όπλα αυτά δεν είχαν άδεια και τα κατείχε παράνομα ο δολοφονημένος επιχειρηματίας.