Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα πήραν τα ρούχα τους και τα προσωπικά τους είδη από το σπίτι της ΜΚΟ «Κιβωτού», στο οποίο διέμεναν, πριν τους κλειδώσουν απέξω, μετά την εισαγγελική διάταξη, που απαγόρευσε στον ιερέα ακόμη και να πλησιάζει στις Δομές.

Σύμφωνα με τον συνήγορό τους, Θρασύβουλο Κονταξή, η παρέμβαση του ίδιου και του συναδέλφου του Γιάννη Κάτσου, νωρίτερα, στον Εισαγγελέα ΑΠ είχε αποτέλεσμα, καθώς τους επετράπη στον πατέρα Αντώνιο και στην πρσβυτέρα να πάρουν τα ρούχα τους από την Κιβωτό, ενώ στη συνέχεια θα πάρουν και τα έπιπλα τους.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, την παρέμβαση του εισαγγελέα Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, ζήτησαν οι δύο εκ των συνηγόρων του πατρός Αντωνίου, καταγγέλλοντας ως παράνομη την απόφαση για «έξωση» του ζευγαριού από το διαμέρισμα, όπου διέμεναν πάνω από τη δομή της Κιβωτού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν λόγο για «κατάλυση του τεκμηρίου αθωότητας και κατάργηση του Κράτους Δικαίου» καθώς και για παράνομη «έξωση» του ίδιου και της οικογένειάς του από τη δομή, χωρίς καν να ενημερωθεί, για να πάρει τα πράγματα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">