Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη, ενώ οι συλληφθέντες ρίχνουν την ευθύνη στην ανήλικη.

Η 14χρονη έδωσε την πρώτη της κατάθεση στη νέα δομή προστασίας ανηλίκων, «Σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο, παρουσία παιδοψυχολόγου, για την
κόλαση που πέρασε στα χέρια μαστροπών που την βίαζαν και την εξωθούσαν στην πορνεία.

">

Η 14χρονη μίλησε στους αστυνομικούς για τη γνωριμία και τη σχέση που ανέπτυξε με τον έναν εκ των συλληφθέντων, τον Ταχίρ, τον οποίο, όπως κατέθεσε, γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Για το ραντεβού της με τον «Ρουσλάν», σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι υποστήριξε ότι δεν πήρε χρήματα. Ο εν λόγω αλλοδαπός εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές, οι οποίες γνωρίζουν τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, χωρίς όμως να έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του.

Το κορίτσι επιβεβαίωσε πως της υποσχέθηκε χρήματα με αντάλλαγμα να κάνει ερωτικά ραντεβού, χωρίς όμως να προχωρήσει τελικά σε αυτές τις συναντήσεις.

Πρόκειται για άνδρα 30 ετών από τη Γεωργία ο οποίος αναζητείται και σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη επιβεβαίωσε ότι την περασμένη Κυριακή πήγε μαζί του σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.

Η 14χρονη φέρεται να είπε για τα βίντεο που τραβούσαν δύο από τους τρεις συλληφθέντες πως θυμάται αυτά τα δύο πρόσωπα, αλλά δεν γνώριζε ότι τη βιντεοσκοπούσαν. «Μάλλον το έκαναν και σε άλλα κορίτσια», φέρεται να είπε το ανήλικο κορίτσι.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα και άλλα παιδιά.

Προκλητικοί οι συλληφθέντες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οργή προκαλούν τα πρώτα λόγια των συλληφθέντων, οι οποίοι φέρονται να είπαν: «Μας είχε πει ότι είναι 17 χρονών. Με τη θέλησή της γινόντουσαν όλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος «Ταχίρ» φέρεται να είναι μαστροπός, παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών που μένει στη Νίκαια και ένας εξ αυτών που τραβούσαν βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης.

Ο Δ.Κ. που συναντήθηκε με το κορίτσι, είναι 25 ετών και πατέρας 2 παιδιών και κατοικεί στη Μαγούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αδυναμία να φωτογραφίζεται δίπλα σε περιπολικά και 50ευρα.

Ο 24χρονος Ελλάδιος Σπηρλιώτης φέρεται να τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος του κοριτσιού. Είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» και αυτός που παρέδωσε στις αρχές 7 βίντεο από τη φρίκη που βίωνε η ανήλικη.