Ακόμη ένα έγκλημα σημειώθηκε στη χώρα, καθώς ένας 50χρονος Αλβανός, σκότωσε έναν 33χρονο ομοεθνή του στο Βόλο, ο οποίος βίαζε την κόρη του δράστη από την ηλικία των 9 ετών!

Το κορίτσι είναι σήμερα 18 ετών πρόκειται για νοσηρή πραγματικότητα που λάμβανε χώρα επί 9 έτη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε πως ο 33χρονος την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

">
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.