Η αντίστροφη μέτρηση για το θρίλερ της Πάτρας έχει αρχίσει καθώς το Σάββατο (18/06), κατέθεσε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος φέρεται να είπε ότι δεν είχε σαφείς ενδείξεις ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε σκοτώσει τα παιδιά της, στο ίδιο μοτίβο δηλαδή που κινήθηκε και ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο, Δευτέρα (20/06), αναμένεται να μεταβεί κλιμάκιο της Αστυνομίας στην Πάτρα, που θα λάβει καταθέσεις από την μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, όπως και από την μητέρα, την αδερφή και τον πατριό της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τα τρία τελευταία πρόσωπα θα κληθούν, όχι μόνο να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατούσε ανάμεσα στο ζευγάρι την κρίσιμη περίοδο, αλλά και το τι συνέβη τις ώρες πριν βρεθεί νεκρή η μικρή Ίριδα, καθώς και πριν μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο για πρώτη φορά η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επόμενο διήμερο αναμένεται και το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογριά για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, που αποδίδονται σε εγκληματική ενέργεια διά ασφυξίας.