(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 22:34) Σήμερα, στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο 36χρονος Κρητικός, Αντώνης Καρυώτης, τον οποίο έσπρωξαν τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, κατά την διάρκεια εργασιών εκβάθυνσης του λιμένα, εντοπίστηκε όχημα ΙΧ στο οποίο δεν κατέστη δυνατή η αναγνώριση του πλαισίου του.

Οι υπάλληλοι εταιρείας, που πραγματοποιούσε εργασίες εκβάθυνσης ανέσυραν μία Porsche.

">

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του λιμενικού σώματος, ενώ πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση του βυθού από δύτες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, παρουσία περιπολικού σκάφους λιμενικού για τυχόν εύρεση στοιχείων, με αρνητικά έως τώρα αποτελέσματα.

Ενημερώθηκε ήδη ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος είχε υπηρεσία, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταφερθεί το όχημα στο Λιμενικό, καθώς ήταν γεμάτο λάσπη.

Η Porsche αφού καθαριστεί θα μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για να γίνει «φύλλο και φτερό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι Αρχές είναι, είτε να πρόκειται για δολοφονία, είτε το αυτοκίνητο να μετέφερε ποσότητα ναρκωτικών, την οποία προσπάθησαν να εξαφανίσουν βυθίζοντας το.