Νεκρός εντοπίστηκε 46χρονος κτηνοτρόφος στην Αρχοντική Ρεθύμνου από μέλος της οικογένειάς του το απόγευμα της Παρασκευής (19/5).

Ο άνδρας φέρει τραύματα από κυνηγετικό όπλο με άγνωστο το δράστη. Ο άνδρας σύμφωνα με τις πληροφορίες βρισκόταν πλησίον της περιοχής, όπου βρίσκεται η αγροτική και κτηνοτροφική του περιουσία και όπως όλα δείχνουν έφυγε από το σπίτι του με σκοπό να φτάσει στην περιοχή όπου εργαζόταν, αλλά ο δράστης του είχε στήσει ενέδρα.

Με τον εντοπισμό του, αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές ενώ και ο ιατροδικαστής υπηρεσίας έφτασε για τις σχετικές διαδικασίες ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει λόγο για τραύμα το οποίο έχει γίνει πριν από πολλές ώρες. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Η οικογένειά του φέρεται να είχε εμπλακεί σε βεντέτα

Όπως αναφέρει το neakriti, τα άλλα δύο του αδέρφια είχαν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 46χρονος φέρεται να ήταν ο τελευταίας μίας οικογένειας που είχε πρωταγωνιστήσει σε βεντέτα επί 16 έτη με 6 νεκρούς. Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν η δολοφονία του είναι κρίκος της παλιάς βεντέτας ή συνδέεται με άλλες υποθέσεις και διαφορές του άνδρα με τρίτους.

Ο 46χρονος είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές για ποινικές υποθέσεις.

">

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!