Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα αλλάζει το τοπίο στη νέα συμπληρωματική κατάθεση που κλήθηκε να δώσει σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και ειδικά για τον θάνατο της Ίριδας, η οποία ήταν 6.5 ετών. 

Στη νέα της κατάθεση η κ. Τσιόλα ουσιαστικά μεταβάλλει τα δεδομένα απορρίπτοντας ότι ο θάνατος της μικρούλας προήλθε από ασφυξία όπως είχε διαπιστωθεί μετά την έκθεση των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα.

Πιο αναλυτικά:

«Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα με την κατάθεσή της στις 20 Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε μετά την απολογία της κατηγορουμένης, με βιβλιογραφική τεκμηρίωση καταρρίπτει όπως ισχυρίστηκε η ίδια, τον μηχανισμό και την αιτία θανάτου του βρέφους, όπως είχαν διατυπωθεί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα. Δηλαδή την ασφυξία με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σύμφωνα με την ίδια, με βιβλιογραφία την οποία, κανένας από τους δύο γνωμοδοτούντες αλλά ούτε και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, είχαν μπει στη διαδικασία να προσκομίσουν πριν απόδειξη των αίτιών, αλλά και του μηχανισμού θανάτου. Η αιτία θανάτου όπως έχει δοθεί στην τελική κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, είναι απροσδιόριστη».