Ο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς έπεσε θύμα της καλλονής από την Σλοβακία «μασόντας» του 880 ευρώ…!

">

Ο 32χρονος αθλητής γνωστός για τις «τρολ» αναρτήσεις του στα σοσιαλ μίντια, ακόμα και για τον εαυτό του, ανάρτησε άρθρο για την Σλοβάκα γράφοντας «880 ευρώ πιστόλι Κολωνάκι και στον Νικόλα, αν με ακούτε εκεί στην Αστυνομία», δηλώνοντας έτσι πως με κάποιον τρόπο έπεσε θύμα της και του… έφαγε 880 ευρώ.

Κατόπιν, ανέβασε μια δεύτερη φωτογραφία, την οποία όπως φαίνεται την έχει τραβήξει ο ίδιος, με τη Σλοβάκα να βρίσκεται στο δωμάτιό του και να παίζει με το μαύρο σκυλάκι της, σχολιάζοντας: «Τουλάχιστον με κέρασε ποτάκι η ψυχούλα».

Η εντυπωσιακή γυναίκα είχε συλληφθεί για διάπραξη απατών κατ΄ επανάληψη, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 10.000 ευρώ, ενώ της είχαν επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της. Φυσικά, δεν εμφανίστηκε ποτέ, αφού άλλαζε συνεχώς πόλεις και διέμενε σε ξενοδοχεία, από τα οποία έφευγε χωρίς να πληρώσει!