Με την 29χρονη να παραδέχεται ότι έριξε το μωρό στο ποτάμι αλλά με αναπάντητο το «γιατί» που προσδιορίζει και το κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο φράγμα του Αλιάκμονα η αναπαράσταση του θανάτου του μικρού παιδιού.

">

Η 29χρονη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της και τη διαδρομή που ακολούθησε μέχρι που έριξε το παιδί στο νερό αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να το σκοτώσει.

Εξέφρασε και πάλι την άποψη ότι το παιδί της δεν είναι νεκρό και ότι της κρύβουν την «αλήθεια». Στην ερώτηση γιατί το έκανε δεν έδωσε κάποια εξήγηση.

Μετά την αναπαράσταση οδηγήθηκε και πάλι στην Ασφάλεια Βέροιας όπου κρατείται και αύριο αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για ψυχιατρική εξέταση μετά από απόφαση του Ανακριτή.

Αυτή ίσως να είναι και η τελευταία πράξη που θα δρομολογήσει την περεταίρω ποινική μεταχείριση της 29χρονης.

Αφού όπως άφησε να εννοηθεί μιλώντας στο MEGA και ο δικηγόρος της, πλέον είναι εμφανές ότι πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια που ξεφεύγει από τα όρια της λογικής και κανείς δεν μπορεί να την εξηγήσει όπως τη βίωσε μέσα στο διαταραγμένο της μυαλό η 29χρονη παιδοκτόνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV