Τον βιασμό της από έναν 26χρονο Έλληνα κατήγγειλε μια νεαρή Βρετανίδα τουρίστρια στην Πάλαιρο του δήμου Ακτίου Βόνιτσας, προκαλώντας κινητοποίηση των αστυνομικών του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, η οποία κατέληξε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, σε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου, σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για βιασμό. «Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία αλλοδαπής γυναίκας, ο κατηγορούμενος προχθές τα ξημερώματα, με την άσκηση σωματικής βίας, την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη», αναφέρει το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, συμπληρώνοντας ότι ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε σημερινό της δημοσίευμα για το περιστατικό, η βρετανική εφημερίδα Sun αναφέρει ότι το θύμα είναι 24 ετών. Η κοπέλα, που βρισκόταν στη Βόνιτσα για διακοπές, κατήγγειλε ότι ο δράστης την εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις κοντά σε ένα μπαρ στην Πάλαιρο. Σύμφωνα με τη Βρετανίδα, η σεξουαλική επίθεση έγινε την Παρασκευή και ο άνδρας χρησιμοποίησε βία για να την αναγκάσει να υποκύψει στις ορέξεις του.