Το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, από τις αρχές Φεβρουαρίου, όλη η Ελλάδα την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνελήφθη και προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην οποία εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη.

Η ίδια, εμμένει στο ότι είναι αθώα και αρνείται τα πάντα.

Το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδοθεί και το πόρισμα από τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλογριά για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA δεν έχει ανιχνευτεί καμία τοξική ουσία στους ιστούς των δύο παιδιών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών θα κάνει λόγο για κοινή αιτία θανάτου στα δυο κοριτσάκια, για αρνητικές τοξικολογικές εξετάσεις, για μη παθολογικά αίτια, αλλά και ασφυκτικό θάνατο – σύμφωνα με τα ιστοπαθολογικά ευρήματα.

Οι ιατροδικαστές χρειάστηκε να κάνουν και αυτοψία στους χώρους όπου έχασαν τη ζωή τους τα δύο παιδάκια, προκειμένου να φτάσουν σε ένα ασφαλές και σαφές συμπέρασμα.

Η αυτοψία, ιδίως στα νοσοκομεία, φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού παραδώσουν το πόρισμα στις αστυνομικές Αρχές, τότε θα ξεκινήσει και η έρευνα σε ένα άλλο επίπεδο, πλέον, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα εκείνα που μπορεί να ευθύνονται για τον θάνατό τους και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.