Συντετριμμένοι από το φρικτό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λιβύη, όπου έχασε τη ζωή της η 40χρονη Σμηναγός και τέσσερα ακόμα Έλληνες, εμφανίζονται οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας.

Η ίδια στο παρελθόν με μια συγκλονιστική ανάρτησή της για το πώς επέλεξε να γίνει στρατιωτικός

Η ίδια πριν μερικά χρόνια σε ανάρτησή της απαντούσε σε όλους όσοι τη ρωτούσαν πώς και επέλεξε να καταταγεί στην Πολεμική Αεροπορία.

Όπως ανέφερε, ο λόγος ήταν ο θείος της, ο οποίος ήταν ένας πιλότος που πέθανε ηρωικά εν ώρα καθήκοντος.

Ο θείος της ήταν ο γνωστός Βασίλης Α. που στις 23 Μαΐου, την ώρα που πραγματοποιούσε πτήση πάνω από τη Λαμία, το σκάφος παρουσίασε βλάβη. Ενώ ο πύργος ελέγχου τού λέει να εγκαταλείψει το σκάφος, εκείνος, βλέποντας πως αν το έκανε αυτό το αεροσκάφος θα έπεφτε μέσα στην πόλη της Λαμίας, αρνήθηκε και το οδήγησε έξω από την πόλη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο κατά την πτώση του.

Μάλιστα, η ίδια σε ανάρτησή της αναφέρει: «Στην ερώτηση γιατί διάλεξα την Αεροπορία, πάντα απαντώ ότι ήμουν προορισμένη να την υπηρετήσω πριν ακόμα γεννηθώ… Ένας μεγάλος άντρας, όπως ο αείμνηστος θείος μου, σε γαλουχεί με υψηλά ιδεώδη όχι μόνο με τον ενάρετο βίο του, αλλά κυρίως με τον “ευκλεή θάνατο” που επιλέγει…»!

">