Σοκ προκαλούν τα όσα έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τη δράση του 53χρονου βιαστή και κομματάρχη της ΝΔ, Ηλία Μίχου, στα Σεπόλια.

Ο εφιάλτης που ζούσε η 12χρονη φαίνεται να διαρκούσε τουλάχιστον ενάμιση χρόνο!

Να σημειώσουμε ότι ο συλληφθέντας μαζί με τον Ηλία Μίχο, Γιάννης Σοφιανίδης, είναι επίσης μέλος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στον Κολωνό ενώ έχουν αναγνωριστεί άλλα 3 άτομα που επίσης ανήκουν στην τοπική οργάνωση.

Δηλαδή πρόκειται για εγκληματική οργάνωση βιαστών της ΝΔ!

">

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ., τόνισε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως οι Αρχές είναι αποφασισμένες να φτάσουν μέχρι τέλους την υπόθεση ενώ έχουν εντοπίσει τουλάχιστον 16 άτομα που βίασαν το κορίτσι.

«Είναι επιτακτική ανάγκη όλο το πουλόβερ της Μίχος ΑΕ να ξηλωθεί και να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Θα φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο, θα σπάσουμε και το κόκκαλο, αδιαφορώντας ποιος είναι από πίσω και ποια είναι η ιδιότητά του. Όλα θα πρέπει να βγουν στη φόρα με πολυπρισματική διαφάνεια».

«Μιλάμε για κτήνη. Σχεδόν πέντε άτομα έχουν αναγνωριστεί ήδη και προχωράμε για να τους αναγνωρίσουμε όλους. Όταν άρχισε όλο αυτό το παιδάκι ήταν 11 χρονών, πήγαινε Δημοτικό», σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας, τονίζοντας πως ο εφιάλτης της 12χρονης ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021.

Ακόμη, τόνισε πως οι έρευνες των Αρχών στρέφονται τόσο στο περιβάλλον του 53χρονου όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης.

«Όταν στενέψει η μέγγενη και να αρχίζει να πολτοποιεί τον 53χρονο, είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσει να μιλάει. Μέρη, ονόματα, επαφές, ανθρώπους… Εκεί θα καεί το πελεκούδι», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας στο MEGA.

O 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος είναι δραστήριο μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή, για την κατηγορία ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι.

Ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος για ακόμα ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα. Συγκεκριμένα ο ανακριτής ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ζήτησε και ο εισαγγελέας άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή.