Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας και ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, μίλησαν σε τηλεοπτική εκπομπή για τις ραγδαίες εξελίξεις που καταγράφονται στην υπόθεση με τη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Μετά την εισαγγελική εντολή που απαγορεύει την παρουσία του πατέρα Αντωνίου σε οποιαδήποτε δομή της οργάνωσης, χθες ξεκίνησε έρευνα σε βάρος του ίδιου και άλλων δέκα φυσικών προσώπων για την τέλεση τεσσάρων κακουργημάτων, εκ των οποίων και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ...

">

«Οι εισαγγελικές αρχές και όσοι διερευνούν τη συγκεκριμένη υπόθεση θα αξιολογήσουν όλα τα δεδομένα και τα υπάρχοντα στοιχεία και από εκεί και πέρα θα γίνει το παν δυνατό προκειμένου να μπορέσει η υπόθεση να προχωρήσει στο νομικό της πλαίσιο. Είναι σημαντικό να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ως πολιτεία και άλλους ανηλίκους να μιλήσουν για οποιαδήποτε υπόθεση» δήλωσε ο υφυπουργός, Γιώργος Κώτσηρας.

Επισήμανε την αλλαγή που έγινε στον Ποινικό Κώδικα που επιτρέπει πλέον σε ανηλίκους να καταγγείλουν την κακοποίησή τους και μετά την ενηλικίωσή τους.