Η μητέρα του 15χρονου του δεύτερου παιδιού – μετά τον 19χρονο – που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», μίλησε για το σημάδι που είχε στο σώμα του αλλά και για το κλίμα απειλών και φόβου.

Ειδικότερα, πρόκειται για μητέρα έξι παιδιών, από τα οποία μόνο ο 15χρονος απομακρύνθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον και μένει στην οργάνωση.

«Ένα σημάδι που είχε, είπε: ”μαμά το έπαθα…” δεν ολοκλήρωσε την κουβέντα, μίλησε η υπάλληλος: ”χτύπησε από το παιχνίδι”. Συμφώνησε όμως το παιδί. Ο λόγος, δεν τον ξέρω. Τους κάνουν πλύση εγκεφάλου, να σας πω την αλήθεια; Πλύση εγκεφάλου» δηλώνει η μητέρα.

">

«Το παιδί είναι φοβισμένο και δεν μπορεί να μιλήσει, όταν θα βγει από την Κιβωτό θα μιλήσει. Είναι πολύ τρομαγμένο. Δεν μπορεί να μιλήσει εάν δεν βγει απ’ έξω, να νιώσει σιγουριά. Δεν μπορεί να το εκφράσει αυτό γιατί υπάρχει κάποιος μπροστά.

Αλλά για λίγο που μίλησα με το παιδί ότι δεν θέλει να μείνει άλλο πια εκεί. Έχει δει πολλά πράγματα, έχει ακούσει πολλά πράγματα, γνωρίζει πολλά πράγματα, αλλά δεν θέλει να μιλήσει παραπάνω» συμπληρώνει.