Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε μια νέα συγκλονιστική καταγγελία που αφορά τις πρακτικές που χρησιμοποιούν στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Συγκεκριμένα, μαι γυναίκα, κινδυνεύει να χάσει την περιουσία της από την ΜΚΟ η οποία έχει στα χέρια της μια ψεύτικη διαθήκη που δήθεν συνέταξε η μητέρα της πριν φύγει από τη ζωή.

Η Δήμητρα Αραμπατζή, όπως είναι το όνομα της καταγγέλλουσας υποστηρίζει, πως στην διαθήκη η μητέρα της την αποκληρώνει γιατί ήταν ιδιαίτερα βίαιη εναντίον της – κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά – και αφήνει όσα είχε στην ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

">

«Εμένα η μητέρα μου πέθανε και άφησε μια διαθήκη στην οποία αποκληρώνει εμένα και αφήνει τα πάντα στην Κιβωτό του Κόσμου. Μέσα στη διαθήκη γράφει ότι με αποκληρώνει επειδή ήμουν πάρα πολύ βίαιη, την χτυπούσα πολύ βάναυσα και ότι υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία γι’ αυτή τη συμπεριφορά μου. Πολύ ακραία πράγματα», ανέφερε.

Το πρόβλημα της κ. Αραμπατζή ξεκίνησε όταν η μητέρα της γνώρισε στο «Θεαγένειο» όπου νοσηλευόταν μια κυρία της οποίας ο άνδρας ήταν συνταξιούχος δικηγόρος σε σύνταξη και ο γιος της δικηγόρος εν ενεργεία και μαζί με μια φίλη του συμβολαιογράφο συνέταξαν την δήθεν διαθήκη.

Όπως τονίζει το έγγραφο είναι πολύ έξυπνα διατυπωμένο και γράφει πολλά ψέματα για την συμπεριφορά της κόρης της, ακόμα και ότι υπάρχουν καταγγελίες στην αστυνομία για την βάναυση συμπεριφορά της ενώ δεν υπάρχει τίποτα!