Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που έρχονται στη δημοσιότητα για τη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», καθώς τώρα ένας από τους εθελοντές που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στις δομές, μίλησε για περιστατικά κακοποίησης παιδιών που είδε και που υπέπεσαν στην αντίληψή του.

Σύμφωνα με την περιγραφή του άνδρα, τα παιδάκια υπέφεραν, ενώ σοκαριστική είναι η μαρτυρία του για το μικρό παιδί που παιδαγωγός το πέταξε από τα σκαλοπάτια!

«Τα έβαζαν τα παιδιά, τα χτυπάγανε… Άμα δεν καθόντουσαν καλά τους βάζανε αυτό που λέμε συνέπεια. Τα έπαιρναν και τα έβαζαν σε διάφορα δωμάτια στα οποία δεν υπήρχαν κάμερες και έκαναν ό,τι έκαναν εκεί μέσα για να μη βλέπουν και τα άλλα τα παιδάκια.

Έχω δει παιδάκι στο νηπιαγωγείο να κλαίει, μωρό, μιλάμε για 1-1,5 έτους να κλαίει και επειδή προφανώς η παιδαγωγός δεν άντεχε το κλάμα του, το πήρε από το χέρι, έχει κάτι σκαλοπάτια εκεί πέρα και το πέταξε από τα σκαλοπάτια. Και μάλιστα, είναι η… του ενός από τους δύο που… από τα στελέχη που ακούγονται».

Σε ερώτηση για το πώς του φαινόταν ο πατέρας Αντώνιος, ο πρώην εθελοντής σχολίασε ότι παλαιότερα τον έβλεπαν με ένα αυτοκίνητο απλό, ενώ αργότερα, τον είδαν να κυκλοφορεί με τζιπ, με σειρήνα σαν αυτή της αστυνομίας και με φιμέ τζάμια.

">