Οι Τούρκοι, στοχοποιούν ακόμα και τον πατέρα του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, του συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του τουρκικού ΜΜΕ, «εχθρός των Τούρκων αποδείχθηκε ο πατέρας του Έλληνα πιλότου, που έχασε τη ζωή του από τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους F-4 στο Ιόνιο. Χρησιμοποιώντας σκανδαλώδεις εκφράσεις, ο πατέρας είπε ότι αν σκοτωνόταν ο γιος του σε μια αναχαίτιση ενός Τούρκου θα απάλυνε τον πόνο του».

">

Το μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-4E Phantom ΙΙ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη στο Ιόνιο Πέλαγος στις 30 Ιανουαρίου και στο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο συγκυβερνήτης υποσμηναγός Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας, 29 ετών.

«Καθώς η Ελλάδα θρηνεί τον θάνατο δύο πιλότων μαχητικών, τα λόγια του πατέρα του Μιχαήλ Τουρούτσικα προκάλεσαν φρίκη. Εχθρός των Τούρκων αποδείχθηκε ο πατέρας του Τουρούτσικα που δήλωσε ότι θα ζούσε με τον πόνο για τον γιο του για όλη του τη ζωή. Μιλώντας στα ελληνικά ΜΜΕ ο πατέρας έκανε σκανδαλώδεις δηλώσεις», προστίθεται στο υβριστικό τουρκικό δημοσίευμα.