Τη στιγμή που από ώρα σε ώρα ο 23χρονος δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για την υπόθεση βιασμού της 21χρονης στα Χανιά, ήρθε στο φως η ιατροδικαστική έκθεση.

Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστική γνωμάτευση έδειξε ότι η 21χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία υπέστη «βιασμό κατά φύση».

Το ιατροδικαστικό πόρισμα της 21χρονης μεταβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανιών και από εκεί στην Εισαγγελία. Παράλληλα, σήμερα, Τρίτη, ο 23χρονος θα απολογηθεί για την υπόθεση βιασμού της νεαρής κοπέλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτυλίσσεται ένα «θρίλερ» σχετικά με τη σύλληψη του 19χρονου, που όπως αναφέρει η 21χρονη από τη Σουηδία στην καταγγελία της, τέλεσε την πράξη βιασμού μαζί με τον 23χρονο. Τέλος, φέρεται ο 19χρονος να εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης, στο Αστυνομικό Μέγαρο μαζί με τον δικηγόρο του.

To χρονικό της υπόθεσης βιασμού στα Χανιά

Η τουρίστρια από τη Σουηδία η οποία διασκέδαζε σε μπαρ των Χανίων, γνώρισε δύο νεαρούς Έλληνες, ηλικίας 19 και 23 ετών. Οι δύο νεαροί της πρότειναν να την συνοδέψουν μέχρι το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, αλλά όπως κατήγγειλε η γυναίκα, οι δύο άνδρες την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και συγκεκριμένα, στην παραλία του Πλατανιά, όπου την βίασαν.

Η νεαρή γυναίκα δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από την υψηλή κατανάλωση αλκοόλ. Παράλληλα, η άτυχη κοπέλα πέρα από θύμα βιασμού φέρεται ότι ξυλοκοπήθηκε από τους δράστες ηλικίας 23 και 19 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις καταγγέλθηκε το περιστατικό οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον των Αρχών και ο 19χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 21χρονης τουρίστριας από τη Σουηδία.