Πρώην σταθμάρχης του Βόλου που υπηρέτησε για 40 χρόνια στον σιδηρόδρομο δήλωσε ότι ο ΟΣΕ θα πρέπει να κλείσει και να μπει μια νέα διοίκηση. Επιπλέον κατήγγειλε ότι ο επιθεωρητής στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το έγκλημα στα Τέμπη τον παρέκαμψε από το πόστο του για να τοποθετήσει τον… κουμπάρο του.

">

«Πρέπει να κλείσει αυτός ο οργανισμός που λέγεται ΟΣΕ. Να μπει μία καινούργια διοίκηση με αυτούς που έχουν πολύ καλές “συνταγές” στην κυκλοφορία στην Ευρώπη. Ας ενωθούν οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου για να φτιάξουμε σιδηρόδρομο, γιατί εμείς σήμερα δεν έχουμε σιδηρόδρομο», τόνισε ο Γιώργος Αποστολέρης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Και πρόσθεσε: «Από το 2004 και μετά ημουν κεντρικός σταθμάρχης, παρότι για ένα διάστημα 5 – 6 χρόνων ανετράπην ως πρόσωπο από τον συγκεκριμένο επιθεωρητή (σ.σ. τον έναν εκ των κατηγορουμένων) για να τοποθετήσει τον κουμπάρο του. Ο συγκεκριμένος με ενέργειές του με ανέτρεψε το 2010 για να τοποθετήσει τον κουμπάρο του επικεφαλής του σταθμού. Προφανώς ο ίδιος έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει πάντοτε: να ελέγχει τις ψήφους μέσα από το κόμμα το οποίο υπηρέτησε.