Ο Παλαμάς Καρδίτσας έχει καταστραφεί ολοσχερώς, με τους κατοίκους του να έχουν μεταφερθεί σε άλλες περιοχές και σε δομές φιλοξενίας. 

Η γιαγιά Βαΐτσα από τον Παλαμά Καρδίτσας περνά τον δικό της «Γολγοθά», αφού ζει στο μπαλκόνι της αδελφής της, μετά την καταστροφική κακοκαιρία καθώς το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φονικές πλημμύρες.

Αρχικά δεν πίστευε στα μάτια της την καταστροφή που την βρήκε και δεν ήθελε να αποχωριστεί την περιοχή της, πλέον όμως κάνει έκκληση για βοήθεια προκειμένου να μεταφερθεί σε κάποια δομή ή σε κάποιο τροχόσπιτο.

Η ηλικιωμένη έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, πολλά κιλά και δεν μπορεί να μετακινηθεί χωρίς βοήθεια αλλά χρησιμοποιεί και συσκευή οξυγόνου για να μιλάει και να αναπνέει, η οποία καταστράφηκε από τον χείμαρρο.

Η ηλικιωμένη ζητά από τον Δήμο ή την Περιφέρεια να την βοηθήσει να μεταφερθεί σε κάποια δομή φιλοξενίας ή κάποιο τροχόσπιτο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της. Η γυναίκα δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της αρχικά, ωστόσο, πλέον δεν μπορεί να μείνει υπό αυτές τις συνθήκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!