Σε συνομιλία με την ειρηνευτική οργάνωση New Hampshire Peace Action, ο πρώην συνταγματάρχης των ΗΠΑ και πρώην επιτελάρχης του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Colin Powell, Lawrence Wilkerson, σχολίασε την τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία.

Υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Ουκρανία για να αποκαταστήσουν την κυριαρχία τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Θα καταλήξουμε να κόψουμε την διατλαντική σύνδεση και να καταστρέψουμε το ΝΑΤΟ», προειδοποίησε.

Και πρόσθεσε:

«Η Γερμανία είναι αυτή που ηγείται και, οι δημοσκοπήσεις στη Γερμανία δείχνουν ότι το 62% του Γερμανικού λαού, θέλει αυτή η σύγκρουση να τελειώσει τώρα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η ενέργεια της Γερμανίας τώρα κοστίζει (περισσότερο), από τότε που “εμείς” καταστρέψαμε τον (αγωγό) Nordstream!

Το ενεργειακό κόστος της Γερμανίας είναι 9 με 10 φορές μεγαλύτερο από ό,τι ήταν, όταν  προμηθευόταν Ρωσικό αέριο και, το Ρωσικό αέριο ήταν πολύ πιο καθαρό από το βρώμικο αέριο που παίρνουν τώρα από τo Permian Basin του Τέξας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε η Γερμανία δεν πρόκειται να κρατήσει περισσότερο! Συνεπώς, θα τερματίσουμε την “Διατλαντική Σύνδεση”, και θα καταστρέψουμε το ΝΑΤΟ, -δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήμουν υπέρ αυτού, αλλά αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα εάν δεν προσέξουμε».

#038;ab_channel=PronewsTV