Ένταση σημειώθηκε ανάμεσα σε τρεις πρώην τρόφιμους της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» και τον Προέδρο της Ένωσης Αστυνομικών, Γιώργο Καλλιακμάνη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν ο ένας από τους νεαρούς ανέφερε ότι «η αστυνομία είναι η καλύτερη, μασόνοι… life».

Μάλιστα, ο κ.Καλλιακμάνης τόνισε μεταξύ άλλων «Ποιος λέει ότι οι αστυνόμοι δεν κλέβουν;». 

Οι τρεις άνδρες που κάλεσε στην εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη, κλήθηκαν να μιλήσουν για τα όσα έζησαν στη δομή μαζί με τον πατέρα Αντώνιο, ωστόσο ο διάλογος τους με τον κ. Καλλιακμάνη ξέφυγε από το θέμα.

«Είναι ο πατέρας μας και ξέρουμε τον μπαμπά μας, ξέρουμε ότι ο κύριος από ‘δω (σ.σ. Καλλιακμάνης) είναι αστυνόμος και δεν θα κλέψει, κι όμως κλέβει» ανέφερε ένας από τους φιλοξενούμενος της ΜΚΟ, με τον κ. Καλλιακμάνη να απαντάει:

«Ποιος το λέει αυτό; Περίμενε. Ποιος λέει ότι οι αστυνόμοι δεν κλέβουν. Υπάρχουν και αστυνόμοι που κλέβουν. Αλλά η αστυνομία τους βγάζει έξω αυτούς».

Σε αυτό το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν με τον πρώην φιλοξενούμενο της Κιβωτού να δηλώνει: «οι διοικητές της αστυνομίας μας δίνουν τις καλύτερες δουλειές. Η αστυνομία είναι η καλύτερη. Μασόνοι…life» είπε και… έσφιξε τα μπράτσα του μπροστά στην κάμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">