Αναρτώντας το προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ, ο αντιστρατήγος, πρώην υπαρχηγός Π.Σ. εν αποστρατεία, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για αποτυχία αναδιοργάνωσης του Πυροσβεστικού Σώματος.

Όπως σημειώνει ο κ. Γκουρμπάτσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ομολογεί πως απέτυχε να προχωρήσει στις αλλαγές που έταζε το 2019, μετά την τραγωδία στο Μάτι. Μάλιστα, αντί να καθαιρέσει πρόσωπα που ήταν υπεύθυνα για τη φονική πυρκαγιά, τους αναβάθμισε!

«κ. @kmitsotakis επιτέλους με τους πειραματισμούς στο πρόγραμμα της @neademokratia για την @pyrosvestiki. Με τον τρόπο αυτόν ομολογείτε με σαφήνεια την αποτυχία της αναδιοργάνωσης του #ΠΣ που η κυβέρνησή σας με τον Ν. 4662/2020 πριν 3 χρόνια επιχείρησε. Τι άλλαξε τώρα από τότε;» γράφει σε ανάρτησή του ο κ. Γκουρμπάτσης, ο οποίος επανειλημμένα έχει προειδοποιήσει την κυβέρνηση, μέσω επιστολών του στον Γ. Γεραπετρίτη για τα προβλήματα στην πυροσβεστική, προτού οι πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2021 κάνουν στάχτη 1.200.000 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης, κατοικίες και περιουσίες πολιτών.

">
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!