Την συμπαράστασή του στην Ελλάδα για το έγκλημα στα Τέμπη έδειξε το γαλλικό συνδικάτο των σιδηροδρομικών SUD Rail, στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τρίτης στο Παρίσι που δείχνει επίσης την διεθνή ανυποληψία στην οποία έχει θέσει την χώρα ο Κ.Μητσοτάκης.

Για ακόμη μία φορά, οι Γάλοι βγήκαν στους δρόμους κατά του συνταξιοδοτικού προγράμματος Μακρόν που θέλει να αυξήσει το ηλικιακό όριο από τα 62 στα 64 έτη.

Στις μεγάλες κινητοποιήσεις του Παρισιού, οι Γάλλοι σιδηροδρομικοί κρατούσαν πανό για τα Τέμπη, που έγραφε χαρακτηριστικά: «28/3/23: Σιδηροδρομικό έγκλημα στην Ελλάδα. Δεν είναι ατύχημα. Η ιδιωτικοποίηση και το κράτος σκοτώνουν» ενώ είχαν γράψει στα ελληνικά: «Δολοφόνοι».

">

Κρατώντας καπνογόνα, οι σιδηροδρομικοί έκαναν πορεία ενώ εξέδωσαν και ανακοίνωση με συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και τη στήριξή τους στους Έλληνες συναδέλφους τους

Τις φωτογραφίες μοιράστηκε στα social media η ομάδα Initiative Grecque, μια αυτόνομη συλλογικότητα Ελλήνων μεταναστών στο Παρίσι, όπως αναφέρουν οι ίδιοι.