Λίγη ώρα αφότου ο Σινάν Ογάν έκανε γνωστό ότι θα στηρίξει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρόεδρος του κεμαλικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, τόνισε πως τα «ψέματα τελείωσαν».

«Είναι ξεκάθαρο ποιος είναι με το μέρος της πώλησης αυτής της όμορφης χώρας και ποιος με το μέρος της πώλησης αυτής της όμορφης χώρας! Ερχόμαστε να σώσουμε αυτή τη χώρα από την τρομοκρατία και τους πρόσφυγες. Αυτό είναι δημοψήφισμα. Κανείς δεν μπορεί πια να ξεγελάσει κανέναν. Καλώ τα 8 εκατομμύρια πολίτες μας και όλους τους νέους μας που δεν προσήλθαν στις κάλπες», έγραψε ειδικότερα ο Κιλιτσντάρογλου στην ανάρτησή του στο Twitter.

Την απόφασή του να στηρίξει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις εκλογές της Κυριακής 28 Μαΐου ανακοίνωσε ο υποψήφιος, Σινάν Ογάν.

«Ζητώ από όσους μας ψήφισαν στον πρώτο γύρο να ψηφίσουν τον Ερντογάν στον δεύτερο γύρο», δήλωσε ο Ογάν.

Ο Ογάν είχε προσελκύσει ψήφους από ανθρώπους που αποδοκίμαζαν τις πολιτικές του Ερντογάν αλλά δεν ήθελαν να υποστηρίξουν τον Κιλιτσντάρογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση του Σινάν Ογάν φαίνεται να σβήνει τις ελπίδες του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να επικρατήσει στο β’ γύρο των εκλογών στην Τουρκία.