Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθετε στη ΓΑΔΑ, την περασμένη Τρίτη 21 Ιουνίου, για σχεδόν δέκα ώρες και όπως προκύπτει, όσα είπε «φωτίζουν» την ώρα του θανάτου της Ίριδας.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του, τόνισε πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν «ήρεμη, ψύχραιμη και πανέτοιμη», επισημαίνοντας πως «αντιμετωπίζεται ως μάρτυρας».

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η κατάθεσή της «φωτίζει» την ώρα θανάτου της Ίριδας

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ήταν μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο σπίτι την ημέρα που πέθανε η Ίριδα.

Και όπως μετέδωσε το Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ, δεν προσδιόρισε με σαφήνεια τον χρόνο που έλειψε από κοντά της η 33χρονη, το ξημέρωμα της 21ης Μαρτίου του 2021, όταν σηκώθηκε για να πάει στην Ίριδα και πρόκειται για μια κρίσιμη στιγμή.

Όπως υπενθυμίζεται στο κανάλι, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, στις αρχές Απριλίου του 2021, είχε υποστηρίξει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε από το κρεβάτι και επέστρεψε σε ένα λεπτό, αφού της είχε βάλει την πιπίλα., ωστόσο, όπως κατέθεσε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου τώρα στο Ανθρωποκτονιών, αφού γύρισε στο κρεβάτι τη ρώτησε «αν τάισε τη μικρή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!