Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 66χρονου ψευτογιατρού, καθώς σε σημειώσεις του ανέφερε «αυτή κατάλαβε ότι την κοροϊδεύω αλλά συνεχίζει να μου δίνει χρήματα», και όλα αυτά την ώρα που μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων ταυτότητάς του έχουν προκύψει και άλλες καταγγελίες εις βάρος του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή, από την έρευνα των Αρχών έχει εντοπιστεί ένα ημερολόγιο του κατηγορούμενου στο οποίο κρατούσε σημειώσεις για τους ασθενείς και τις δήθεν πρωτοποριακές θεραπείες που τους χορηγούσε.

">

Το ημερολόγιο

Σε μια από αυτές τις σημειώσεις που αναφέρεται σε συγκεκριμένη ασθενή, ο 66χρονος φέρεται να έχει γράψει την εξής φράση: «αυτή κατάλαβε ότι την κοροϊδεύω αλλά συνεχίζει να μου δίνει χρήματα».

Ειδικότερα, πρόκειται για μια χαρακτηριστική αναφορά του 66χρονου που περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο ημερολόγιο από το οποίο η Αστυνομία και οι δικαστικές αρχές έχουν αντλήσει πολλά στοιχεία για τους πελάτες-ασθενείς που είχε ο φυσικοθεραπευτής και τα ραντεβού που έκλεινε.