Η Αυστραλέζα Αριάρν Τίτμους νίκησε την Αμερικανίδα Κέιτι Λεντέκι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στα 400μ ελεύθερο, κι ο προπονητής της πρώτης Ντιν Μπόξαλ ξέσπασε σε απίστευτους πανηγυρισμούς!

Με χρόνο 3:56.69 η Αριάρν Τίτμους από την Αυστραλία έληξε την κυριαρχία της Αμερικανίδας Κέιτι Λεντέκι στα 400μ ελεύθερο της κολύμβησης.

Ο χρόνος της είναι ο 2ος καλύτερος όλων των εποχών κι η νίκη της ήταν μια τεράστια επιτυχία. Όχι απρόσμενη, καθώς η Τίτμους ήταν αυτή που απειλούσε την Αμερικανίδα…

Κι όταν τελικά πήρε την πρώτη θέση ο προπονητής της Ντιν Μπόξαν πραγματικά εκσταστιάστηκε προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στις κερκίδες.

">

«Δεν ξέρω πως να το περιγράψω… Απλά μου βγήκε έτσι αυθόρμητα και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Νομίζω ότι έκανα όπως ο αγαπημένος παιδικός ήρωας ο Αμερικανός παλαιστής, «The Ultimate Warrior», εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Για να ηρεμήσει ο Μπόξαλ, χρειάστηκε η αγκαλιά ενός εκ των επικεφαλείς της αποστολής της Αυστραλίας, ωστόσο οι αντιδράσεις του δεν αποτέλεσαν έκπληξη για την αθλήτρια του η οποία στάματησε το σερί των 5 χρυσών της Λεντέκι.

«Έτσι είναι ο Ντιν! Ακόμη και στην προπόνηση παθιάζεται με ότι κάνει και θέλει κι από τον αθλητή του το 100%». δήλωσε από την πλευρά της η Τίτμους η οποία βούρκωσε κατά τη διάρκεια της απονομής, αφιερώνοντας την επιτυχία της στον προπονητή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!