Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, συμπεριλήφθηκαν οι Κώτσιρας, Σάρλια, Μπρινιόλι, Πέρεθ, Λούντκβιστ, Βιτάλ και Παλάσιος. Ο τελευταίος παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στην ομάδα αποφασίστηκε να συμπεριληφθεί, μιας και έχει αγωνιστικό ρυθμό ενώ δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία περιλαμβάνει τους εξής 22 ποδοσφαιριστές: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σαρλία, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Όσον αφορά την προπόνηση, οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο, ασκήσεις τακικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Μπεκ και θεραπεία ο Χατζηγιαννάκης. Θυμίζουμε ότι ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας από την περσινή σεζόν.