Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ στις τελευταίες δοκιμές που έκανε έδειξε ότι προτιμά περισσότερο 3-5-2 παρά 4-3-3 ωστόσο παραμένει κάπως ανοιχτό αυτό το θέμα.

Στην περίπτωση της τριάδας στην άμυνα τότε ο Σταφυλίδης θα είναι ο αντί-Τζαβέλλας (που είδε κίτρινη και είναι εκτός λόγω τιμωρίας). Σε αυτήν την περίσταση δεν προκύπτει ότι ο Ολλανδός θα κάνει πολλές αλλαγές. Να θυμίσουμε πως οι 11 της Ελλάδας με τη Γεωργία ήταν οι: Βλαχοδήμος – Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας – Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μπακασέτας – Μασούρας και Παυλίδης.

Συγκριτικά με τον νικηφόρο αγώνα με τη Σουηδία στο ΟΑΚΑ ο Τζον Φαν’τ Σχιπ κράτησε τον ίδιο σχηματισμό και άλλαξε τον τραυματία Ζέκα με τον Σιώπη ενώ ξεκίνησε τον Μασούρα αντί του Δουβίκα. Αν καταλήξει οριστικά στο 3-5-2 πλην του Σταφυλίδη μπορεί να υπάρξουν και μία ή δύο αλλαγές στην επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν επιλεγεί το 4-3-3 που άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να ξεκινήσει ο Φαν’τ Σχιπ; Τότε θα βγει εκτός της άμυνας ο Σταφυλίδης και θα ξεκινήσουν οι υπόλοιποι της άμυνας με τη Γεωργία: Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας και Ανδρούτσος. Με δεδομένο πως ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας δήλωσε ευχαριστημένος από τον Σιώπη και παίκτες όπως οι Μπακασέτας και Παυλίδης δύσκολα βγαίνουν από την 11άδα, με τη Σουηδία δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές προσώπων. Για το 4-3-3 θέση στην 11άδα θα διεκδικήσουν οι Πέλκας, Τζόλης και Δουβίκας (ίσως και ο Γιαννούλης υπό προϋποθέσεις).