Το Κύπελλο Ελλάδος είναι ως γνωστόν η διοργάνωση των εκπλήξεων και ο Λεβαδειακός το επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά, καθώς επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, χάρη σε τέρμα του Νίκα στο 96′.

Το εκτεταμένο ροτέισον δεν βγήκε στον Μίλαν Ράσταβατς και τώρα το μυαλό βρίσκεται ήδη στο ματς στα Γιάννενα

Ο Αστέρας, έδειξε ότι θέλησε να μπει στο ματς για να επιβάλει το ρυθμό του αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Λεβαδειακός ήταν το… αφεντικό του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Στογιάνοβιτς ήταν… θεατής του αγώνα, ενώ στο 22′ σημειώθηκε η πιο σημαντική στιγμή του πρώτου 45λέπτου με τον Πολέτο να παίρνει την κεφαλιά στην εκτέλεση του Βαρκά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Χαρακτηριστικό, δε, της υπεροχής της ομάδας της Βοιωτίας είναι και το ότι η κατοχή στο 30′ ήταν στο 63%.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τους Αρκάδες να μην έχουν κάνει ούτε μία τελική στην εστία των γηπεδούχων, ενώ εκείνοι είχαν πέντε!

Και στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας δεν έφτασε στη μεγάλη φάση. Ο Ιγκλέσιας είχε μπει στο ματς αντί του Μουνάφο, ενώ η ώρα του Μπαράλες ήρθε στο 65′ με τον εντελώς ακίνδυνο Σονί να περνάει εκτός.

Ο Αργεντινός δεν έπαιρνε μπάλα για να μπορεί να απειλήσει. Ο Ράσταβατς, βλέποντας την ομάδα του να μην… προκαλεί ρήγματα, πέρασε στο ματς και τους Σίτο – Αλβαρες, αλλάζοντας εντελώς την αριστερή πλευρά του. Στο 84′ ο Αλί Μπαμπά πέρασε εκτός γηπέδουθ τραυματίας με τον Κανελλόπουλο να τον αντικαθιστά.

Στο 90′ η εκτέλεση φάουλ του Γκόμες από το όριο της μεγάλης περιοχής ήταν άστοχη, με την μπάλα να φεύγει ψηλά αόυτ.

Τελικά, το… εγκεφαλικό για τον Αστέρα ήρθε στο 96′! Ο Νίκας με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νίκου Παπαδόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ (70′ Μουτίνιο), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (70′ Λινάρδος), Βήχος, Βρακάς, Λιάγκας, Νίκας, Τζημόπουλος (70′ Μπαχανάκ), Τσάπρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρθία, Τασουλής (84′ Αλβαρες), Χριστόπουλος, Ατιένθα, Βαλιέντε, Μουνάφο (45′ Ιγκλέσιας), Γκόμεζ, Αλί Μπαμπά (84′ Κανελλόπουλος), Σόνι (65′ Μπαράλες), Ριέρα (79′ Σίτο).