Στο πιο παραγωγικό βράδυ του στη Super League με την φανέλα του Ολυμπιακού, ο Πάπε Αμπού Σισέ (δύο γκολ) οδήγησε τους Πειραιώτες σε μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ με 3-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να ξεφεύγει προσωρινά με +9β. από την ΑΕΚ και +13β. από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

Απόλυτος κυρίαρχος μετά το γκολ του Διαμαντή στο 16΄ ο Ολυμπιακός, πέτυχε τρία γκολ, δύο με τον Σισέ (24΄, 49΄) κι ένα με τον Λόπες (60΄), είχε δοκάρι και πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα και με την εμφάνισή του έδειξε πως είναι πανέτοιμος για τον «τελικό» της Πέμπτης (9/12) με την Αντβέρπ στο Βέλγιο.

Οι «ερυθρόλευκοι», παράλληλα, διατήρησαν το αήττητο που έχουν στη Super League (10-2-0), ενώ με την 6η εφετινή τους εκτός έδρας νίκη σε ισάριθμα ματς συμπλήρωσαν 26 μακριά από το Καραϊσκάκη χωρίς να έχουν ηττηθεί!

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής (74΄ Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης, Τοράλ (89΄ Στάικος), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Φαν Ντάινεν (68΄ Τσιλιανίδης), Λάμπρου (68΄ Καμάου), Καστάνιος (68΄ Γιάννου)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (65΄ Μαντί Καμαρά), Λόπες (90΄ Βαλμπουενά), Μασούρας (80΄ Ονιεκούρου), Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί (89΄ Τικίνιο)