Ο μπόμπιρας Ραχίμ Κουρίεφ προκάλεσε και πάλι τον θαυμασμό του ηγέτη της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, κάνοντας σχεδόν 9.000 πους απς και δύο παγκόσμια ρεκόρ.

Ο «Σβαρτσενέγκερ της Τσετσενίας», όπως αποκαλείται ο 6χρονος Ραχίμ Κουρίεφ έκανε δύο παγκόσμια ρεκόρ όσον αφορά στις κάμψεις, κάνοντας σχεδόν 9.000 επαναλήψεις σε δύο σετ σε τηλεοπτικό πρόγραμμα στην περιοχή του βόρειου Καυκάσου, προκαλώντας τον θαυμασμό του ηγέτη της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ.

Ο μικρός Ραχίμ εμφανίστηκε στη δημόσια τηλεόραση της Τσετσενίας και έκανε 4.183 κάμψεις σε δύο ώρες, το οποίο φυσικά είναι παγκόσμιο ρεκόρ για παιδί έξι ετών.

Ο μπόμπιρας δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έκανε άλλες 4.618 κάμψεις, κάνοντας νέο ρεκόρ όσον αφορά στον μεγαλύτερο αριθμό συνεχόμενων πους απς για παιδί της ηλικίας του.

Παρών στη διαδικασία ήταν και Ρώσος διευθυντής του καταλόγου των ρεκόρ, Στάνισλαβ Κονένκο, που παρέδωσε στον Ραχίμ τα διπλώματα για τα δύο επιτεύγματα του.

Ο Καντίροφ ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που δεν δίστασε να ποστάρει στο Instagram τα κατορθώματα του μικρού, γράφοντας «Ο μικρός μας Ραχίμ Κουρίεφ έκανε δύο παγκόσμια ρεκόρ».

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένας άλλος 6χρονος από την Ινγκουσετία, ονόματι Ιμπραΐμ Λιάνοφ, που είχε κάνει τον Ιούνιο 3.720 κάμψεις σε δύο ώρες, κερδίζοντας ένα διαμέρισμα για την οικογένεια του.

Ο Ραχίμ θεωρείται σταρ πλέον στην Τσετσενία, έχοντας πάνω από 12.000 followers στο Instagram, στο οποίο ποστάρει βίντεο με τον ίδιο να συμμετέχει σε αγώνες πάλης, πυγμαχίας και άλλων πολεμικών τεχνών, αλλά και να κάνει βάρη.

https://www.instagram.com/p/Bx1g9oICjB1/?utm_source=ig_embed
Τον περασμένο Νοέμβριο ο Καντίροφ έκανε δώρο στον Ραχίμ μια Mercedes-Benz C-Class ως δώρο για την επίδοση του να κάνει 4.105 πους απς σε 2 ώρες και 25 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επίτευγμα του τότε δεν αναγνωρίστηκε επίσημα από τον κατάλογο των ρωσικών ρεκόρ, κάνοντας λόγο για «κάποια προβλήματα» στη διαδικασία.