O Ολυμπιακός κάνει εργασίες στο γήπεδο του, «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε να είναι έτοιμο για τα πρώτα φιλικά για τη νέα σεζόν.

Την Κυριακή (26/7) συνεχίστηκαν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αντικατάστασης του ψυχρόφιλου χλοοτάπητα με θερμόφιλη ποικιλία στο Καραϊσκάκη. Οι εργασίες αυτές ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν αρχές Μαΐου, ωστόσο η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωνοϊού και η παράταση της σεζόν καθυστέρησε τη διαδικασία.

Τόσο οι γεωπόνοι όσο και οι κηπουροί που έχουν την ευθύνη της αντικατάστασης του χλοοτάπητα κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου ο νέος θερμόφιλος χλοοτάπητας να αναπτυχθεί εγκαίρως για να είναι έτοιμος για το πρώτο φιλικό ματς των ερυθρόλευκων στα τέλη Αυγούστου.