Το φετινό καλοκαίρι δεν έχει σχέση με το προηγούμενο για κάθε ποδοσφαιριστή. Το ίδιο ισχύει και για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Στην τεχνική διεύθυνση δεν είναι ο Νταμπίζας, αλλά ο προσαρμοστικός και ανοιχτός σε προτάσεις Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός δεν έχει θέσει κανένα πλαφόν, δεν είναι κατηγορηματικός και κάθετος προκαταβολικά, πρακτικά δεν αξιώνει τίποτα συγκεκριμένο.

Το δυσάρεστο για τον τεχνικό διευθυντή των “πράσινων” και παράλληλα κοινό με τον προκάτοχό του είναι πως παρότι συζητήσιμος, εν τούτοις δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Κοινώς, έλλειψη ενδιαφέροντος και προτάσεων για τον 23χρονο εξτρέμ. Τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύτηκε πως η Σπάρτα Πράγας έχει στο στόχαστρό της τον “Χάτζη” και πως φέρεται να ετοιμάζει πρόταση έναντι ποσού που δεν θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσει.

Τον Χαζηγιοβάνη τον έχουν παρακολουθήσει οι τριταθλητές Τσεχίας. Τον έχουν υποβάλει σε εντατικό scouting, αναγνωρίζουν το potential και τις ικανότητές του, ωστόσο εξτρέμ φέτος, απέκτησαν (έναν 19χρονο Βούλγαρο από την Τσέρνο Μόρε, τον Μάρτιν Μίντσεβ). Δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση για άλλον, ούτε για τον Χατζηγιοβάνη προφανώς.