Στο παρακάτω βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, θα παρακολουθήσετε τον Αμερικανό παίκτη του μπάσκετ Shaquille O’Neal, ύψους 2,16 μέτρων και βάρους 147 κιλών, ο οποίος αποφάσισε να οδηγήσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Tesla Model S.

​Ο αθλητής ξεκίνησε την… προσπάθεια εισόδου στο όχημα ως συνοδηγός αλλά και πάλι δεν ήταν εύκολο.

Είχε προηγηθεί ένα βίντεο του O’Neill, που οδήγησε ένα μοντέλο Tesla στο TikTok, αλλά και αυτό έγινε με προβλήματα αφού το ύψος ήταν… ικανοποιητικό αλλά το μήκος ήταν μικρό. Ο αθλητής δεν μπορούσε να τοποθετήσει κάπου τα πόδια του με άνεση.

​«Elon, δεν θέλεις να φτιάξεις το Tesla και για μεγαλύτερα παιδιά;» ρώτησε στο video ο O’Neill, τον Διευθύνων Σύμβουλο της Tesla Elon Musk.

Το Tesla Model S έχει μήκος 4970 mm, πλάτος 1964 mm και ύψος 1435 mm. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει ταχύτητα των 100 χιλιομέτρων σε 2,3 δευτερόλεπτα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ταχύτερο από το Bugatti Chiron. Βέβαια ο «Shaq» δεν χωρά ούτε στο Model S αλλά ούτε και στην Chiron.