Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον Ολλανδό διαιτητή, Μπιορν Κάιπερς, στον τελικό του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Το καταληκτικό παιχνίδι της διοργάνωσης της σεζόν 2019-2020, στο οποίο θα κριθεί ο τίτλος του Κυπελλούχου Ελλάδας, γίνει το βράδυ του Σαββάτου (12/09, 21.00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο και διαιτητής ορίστηκε ο 47χρονος ρέφερι, ο οποίος είχε σφυρίξει και στον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σάντερ Φαν Ρούκελ και Έρβιν Γιαν Ζόσεφ Ζέινστρα, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ροβ Ντιεπέρινκ. Στην αίθουσα του VAR θα βρίσκεται ο επίσης Ολλανδός Πάουλους Φαν Μπούκελ, με AVAR τη Χρυσούλα Κουρομπύλια.