Διεθνές Ποδόσφαιρο

Ο νεαρός Ιάπωνας των ακαδημιών της «βασίλισσας» έχει εντυπωσιάσει τον προπονητή των «μπλάνκος» και τον κάλεσε να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα.
Ένα νέο πρόσωπο έδωσε το παρών στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης την Δευτέρα και δεν ήταν άλλος από τον Ιάπωνα Τακουχίρο Νακάι ή «Πίπι», όπως τον αποκαλούν στην Ισπανία.
Ο 17χρονος (γενν.24/10/2003) «Πίπι» είναι μέλος της ομάδας Κ17 και ο Ραούλ έχει ήδη ξεχωρίσει τον ταλαντούχο μέσο.
Ο «Πίπι» εντάχτηκε στις ακαδημίες της Ρεάλ το 2014 και λόγω των πολλών απουσιών λόγω των διεθνών που είναι με τις εθνικές ομάδες, ο Ζινεντίν Ζιντάν κάλεσε τον νεαρό άσο να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα.
Υπενθυμίζουμε πως στη Ρεάλ ανήκει άλλος ένας συμπατριώτης του, ο Κούμπο, που φέτος παραχωρήθηκε δανεικός στη Βιγιαρεάλ.