Τις υπηρεσίες του Φραν Βέλεθ θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως φάνηκε και από την σημερινή προπόνηση.

Αντίθετα, ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Ξαβιέρ και τον Μολό να προπονούνται κανονικά και ειδικότερα ο Γάλλος βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, για τις θέσεις των εξτρέμ κι όχι στα μπακ.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Με την ενσωμάτωση των διεθνών και την επάνοδο στις προπονήσεις των Σαβιέρ, Μολό, η προπόνηση της Πέμπτης ήταν η πρώτη «γεμάτη» μετά από καιρό. Ο Λάζλο Μπόλονι χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ με τους μεν να κάνουν προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ποδοβόλεϊ και τους δε να κάνουν προθέρμανση, «κορόιδο», παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βέλεθ, Αντονίτο, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ αποθεραπεία έκανε ο Κουρμπέλης και αποφόρτιση ο Διούδης.