
Το μεγάλο σίριαλ του καλοκαιριού, με την πώληση του Λιονέλ Μέσι είχε τελικά αίσιο τέλος για την Μπαρτσελόνα, όμως μπορεί και όχι σύμφωνα με τον υπηρεσιακό πρόεδρο της ομάδας, Κάρλες Τούσκετς.
Πιο συγκεκριμένα το στέλεχος των Καταλανών ανέφερε ότι δεν θα δοθούν οι μισθοί του Ιανουαρίου και τα πριμ τα οποία πρέπει να καταβληθούν και παραδέχθηκε ότι για να διορθωθούν όλα θα έπρεπε να έχει πωληθεί ο Μέσι το περασμένο καλοκαίρι.
«Οι παίκτες δεν θα πληρωθούν τον Ιανουάριο. Κανονικά, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν δύο πληρωμές, μία τον Ιανουάριο και μία τον Ιούλιο. Αλλά εφέτος δεν θα λάβουν τίποτα τον Ιανουάριο. ‘Όπως και άλλα μπόνους που είχαν προγραμματιστεί, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους για την κατάκτηση τίτλων. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι ανησυχητική, αλλά υπάρχει ελπίδα», ανέφερε ο Τούσκετς απαντώντας στην άποψη ότι θα έπρεπε να έχει γίνει πώληση του Μέσι το περασμένο καλοκαίρι.
«Από οικονομικής άποψης θα έπρεπε να γίνει. Θα βοηθούσε και με ρευστό από τη μεταγραφή, αλλά και θα γλιτώναμε ένα βαρύ συμβόλαιο. Θα έπρεπε, βέβαια, να υπάρχει συναίνεση και από το προπονητικό επιτελείο και αυτό δεν είναι θέμα της διοίκησης», τόνισε.