Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής. Μάλιστα το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα το διευθύνει ο Σλοβένος διαιτητής που είχε συλληφθεί πριν λίγους μήνες.

Τον Σλάβκο Βίντσιτς όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (24.01.2021 / 19:30 στην Τούμπα, για τη 18η αγωνιστική της Α΄Εθνικής.

Βοηθοί του 40χρονου ρέφερι θα είναι οι, συμπατριώτες του, Κλάτσνικ και Κόβασιτς. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας, ενώ στο VAR θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ, με βοηθό τον Κωσταρά από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Βίντσιτς έχει… περάσει και στο παρελθόν από την Τούμπα, έχοντας σφυρίξει ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (2-2) το Νοέμβριο του 2019.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βίντσιτς είχε συλληφθεί τον Μάιο σε βίλα… οργίων, όπου υπήρχαν όπλα και ναρκωτικά, στο πλαίσιο επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλώματος πορνείας, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τις άλλες αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής, στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ θα είναι ο Παπαδόπουλος, στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός θα βρεθεί ο Τσαγκαράκης, στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ ο Καραντώνης, στο Απόλλων Σμύρνης – Άρης ο Διαμαντόπουλος, στο Παναιτωλικός – Λαμία ο Σιδηρόπουλος και στο ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος ο Γκορτσίλας.