Ο Δανός Νιλς Λάου Μπρόγκε της BHS – PL Belton Bornholm, τερμάτισε πρώτος το Σάββατο (30/4) στο 4ο ετάπ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Η 4η αγωνιστική ημέρα του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας εκκίνησε από την Καρδίτσα και ολοκληρώθηκε στη Λάρισα, με τους αθλητές να καλύπτουν μία απόσταση 176,5 χιλιομέτρων.

Στη δεύτερη θέση του 4ου ετάπ τερμάτισε ο Ιταλός Ατίλιο Βιβιάνι της Bingoal Pauwels Sauces WB και στην τρίτη ο Ισπανός Νταβίντ Γκονζάλεθ Λόπεθ της Caja Rural RGA.

Ξεπερνώντας το ατύχημα που είχε στην τελική ευθεία του 3ου ετάπ, την Παρασκευή (29/4), ο Νεοζηλανδός Ααρον Γκέιτ της Bolton Equities Blackspoke διατηρεί την μπλε φανέλα του επικεφαλής της γενικής κατάταξης.

Ο συμπατριώτης και συναθλητής του Τζέιμς Φουσέ παραμένει πρώτος στα σπριντ ανάβασης (πορτοκαλί φανέλα), ενώ ο νικητής του 4ου ετάπ, ο Μπρόγκε, πέρασε πρώτος στην κατάταξη των πόντων (πορτοκαλί φανέλα). Τέλος, ο επίσης Δανός Εμίλ Ιβερσεν της BHS-PL Beton Bornholm διατηρεί τη λευκή φανέλα της κατηγορίας U23, δηλαδή του καλύτερου αθλητή ηλικίας 23 ετών και κάτω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!